Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

lifestyle persoonlijk

Tijd voor een giveaway!

3 september 2018

Wauw, wat een leuke reacties heb ik gisteren allemaal gehad! A big thank you voor iedereen die de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Ik ben ontzettend blij dat mijn blog zo goed ontvangen wordt en dat stimuleert mij echt om deze website te gaan vullen met leuke blogs :-).

Shoppen!

Om de lancering van mijn website te vieren heb ik een SUPER leuke giveaway voor jullie. Een shoptegoed van €75 bij www.lidor.nl! Dit is absoluut mijn favoriete webshop en als je naar hun website gaat zie je waarom. Ze hebben ontzéttend veel mooie items in hun collectie, waarvan een hele hoop bijzondere en unieke merkjes. Als je mijn stijl leuk vind, ga je hier zeker slagen. En als je een compleet andere stijl hebt trouwens ook, want er staan gewoon teveel leuke dingen op.

Op Instagram kan je een kansje wagen op het shoptegoed. Daar vind je ook de stappen om mee te doen aan de giveaway. Hier zal ik vast laten zien wat mijn favorieten uit hun webshop zijn!

 1. Dekentje
  Dit dekentje van Ferm Living heb ik al sinds Summer een baby is, en nu gebruik ik hem weer bij Filip. Echt heerlijk zachte stof! Ik heb de kindjes ermee ingebakerd en nu ligt hij op koudere dagen in het wiegje of de kinderwagen.
 2. Jurkje
  Rylee&Cru is een prachtig dromerig Australisch merk. Dit jurkje met paardjes zou Summer te gek staan!
 3. Wobbel
  Dit veelzijdige plankje van Wobbel staat op de wishlist voor als Filip iets groter is.
 4. Dekbedovertrek
  Super leuk voor in Summer’s kamertje, dit luipaard dekbedovertrek van Liewood! Gemaakt van organisch katoen.
 5. Swaddle
  Absolute favoriet, deze hydrofiele doeken van Numero 74. Heel luchtig en zacht, ik heb Filip er in het begin ook mee ingebakerd. Ik gebruik hem als borstvoeding cover als ik in het openbaar voed en op warmere dagen als dekentje.
 6. Sleutels
  Filip vind mijn sleutels nu al interessant, maar die zijn natuurlijk niet veilig om mee te spelen. Deze mooie houten variant wel.
 7. Setje
  +1 in the family vind ik een mooi merk omdat ze echt hoge kwaliteit basics maken. Deze grijsgroene kleur vind ik perfect voor Filip.
 8. Badjas
  Ook iets voor mijzelf mag niet op dit lijstje ontbreken natuurlijk haha. Deze prachtige badjas van Konges Sløjd lijkt me heel comfortabel en je hebt ook een matchende kinderversie!
 9. Servies
  Ik ben van plan om al het lelijke kinderservies de deur uit te doen en het te vervangen door deze bamboe variant. Deze kleuren alleen zijn toch al een reden om ze aan te schaffen?

Ik ben heel benieuwd welke items jullie zouden kiezen en kan niet wachten om ze voorbij te zien komen op stories!

  Leave a Reply