Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

kids kleding

PayPal shoplog voor de kids

20 augustus 2020

Twee weken terug liet ik jullie mijn recente aankopen met PayPal voor mijzelf zien op Instagram Stories. Onder andere mijn lievelingsjumpsuit die ik vanuit Polen bestelde en een prachtige crèmekleurige hoed die uit Engeland kwam. Deze week laat ik mijn aankopen voor de kids zien! Ook deze items zijn allemaal besteld vanuit het buitenland en betaald met behulp van mijn PayPal-rekening. Voordat ik laat zien wat en waar ik heb geshopt, vertel ik jullie waarom ik graag PayPal gebruik.

Mijn eerste ervaring met PayPal

Zes jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met PayPal. Ik had een geweldige babymobiel met gehaakte bolletjes gezien voor op Summer’s babykamer, ik was op slag verliefd. Maar, de babymobiel werd alleen in Litouwen verkocht. Balen, dacht ik nog, want bestellen uit het buitenland had ik nog nooit gedaan en het schrok me best wel af.

Mijn shopdrang won het uiteindelijk echter van mijn angst en ik zag dat ik kon kiezen uit betalen met creditcard of met PayPal. Ik had geen creditcard en was ook niet van plan om er een aan te vragen, dus besloot ik PayPal te proberen. Ik maakte een rekening aan en koppelde mijn ING betaalrekening. Het ging allemaal super makkelijk en met een week had ik mijn geliefde babymobiel in huis!

Summers babykamer met de mobiel

Sindsdien heb ik nog veel meer aankopen gedaan in het buitenland, daar gebruik ik nog steeds altijd PayPal voor. Er is zoveel leuks en origineels te vinden op buitenlandse websites, de verzendkosten die meestal iets hoger liggen neem ik dan voor lief. PayPal gaat erg strikt om met klantgegevens dus ik ben nooit bang dat ik gevaar loop door iets in het buitenland te kopen. Ook kan PayPal je helpen met je geld terugkrijgen als je bijvoorbeeld een verkeerd item hebt ontvangen. Dit heb ik gelukkig nog niet meegemaakt, maar het is wel een heel fijne optie.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van PayPal of ga naar de App store om de PayPal app te downloaden.

Aankoopjes deel 1 – Camomile London

Al een tijdje wilde ik hoeslakens met een printje voor de kinderen. Ik was die altijd witte hoeslakens zo zat ineens! Ik vond super mooie bij Camomile London, waar ze ook nog veel meer ontzettend mooi beddengoed hebben. Ik bestelde 2 ledikant hoeslakens en 2 peuterbed hoeslakens in de sale. Ik vond het eerst een beetje stom om geld uit te geven aan beddengoed, maar ik ben er oprecht zo blij mee. Het maakt de bedjes gelijk een stuk gezelliger vind ik!

Filips ledikant

Summers bedje

Aankoopjes deel 2 – Ando Stores

Op Instagram had ik al vaker mega schattige outfitjes voorbij zien komen bij Ando Stores. Ik heb geprobeerd iets vergelijkbaars te vinden bij shops dichterbij, maar kon niks vinden wat er echt op leek. Ando Stores koopt kleding in van kleine merkjes van over de hele wereld. Het bruine setje (merk Peekaboo) is gemaakt van een mega zacht ribstofje, heel comfy! Arjen vind het net een wielrennersoutfit maar ik vind dit dus echt heel lief staan!!

Hier combineerde ik het shirtje (merk Aosta), dat van linnen/katoen is gemaakt, met het bruine broekje van de set.

Het witte setje is heerlijk oversized en luchtig, hier gaat Filip heerlijk in kunnen spelen. Voor eventuele vlekken heb ik voldoende ossengalzeep in huis 😉

Aankoopjes deel 3 – Junior Edition

En dan hier vast wat items die ik in de sale kocht voor het najaar. Een sweater van Bobo Choses voor Filip, een in Nederland uitverkocht pakje van Gray Label en een wollen vestje van Mini Sibling voor de baby. De reden dat ik regelmatig bij Junior Edition koop is omdat ze een heel groot assortiment hebben. Deze merkjes zijn ook allemaal in NL verkrijgbaar maar als ik ze hier had willen bestellen (in deze maten) had ik 3x verzendkosten moeten betalen.

Koop jij wel eens iets voor je kinderen buiten Nederland?

Deze blog is een samenwerking met PayPal.

    Leave a Reply