Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

kids kleding

Gast-shoplog van Jamilla

18 december 2018

Al een tijdje volg ik Jamilla op Instagram. Ik was altijd al onder de indruk van haar mooie foto’s, en leerde haar ‘in het echt’ kennen toen ik net bevallen was van Filip. Zij heeft toen prachtige foto’s gemaakt van mij en mijn twee kindjes. Zelf heeft zij twee zoontjes en is ze op dit moment zwanger van haar derde kindje, een meisje. Sinds zij zwanger is deelt ze af en toe aankopen die zij doet voor de kleine en ze heeft zo’n mooie stijl! Ik droom helemaal weg bij die mooie plaatjes en vraag haar regelmatig waar ze alles vandaan heeft. Ik vroeg haar of ze het leuk vond om een shoplogje te delen dus vandaag kunnen jullie wat fijne inspiratie opdoen!

Jamilla:

Een baby meisje, ja daar kan je eigenlijk echt eindeloos voor blijven shoppen. En dat terwijl ik helemaal niet echt van extreme meisjes meisjes kleding houd. Maar toch, er is zoveel te krijgen voor een meisje. Ik heb mij geprobeerd in te houden, mij niet mee te laten slepen in alle dure merkjes die je op Instagram voorbij ziet komen. Ik heb veel kleding tweedehands gekocht, spulletjes gekregen en de dekentjes allemaal zelf gemaakt. Maar er zijn ook zoveel mooie organic baby merkjes te krijgen tegenwoordig. Dit is al weer heel anders dan toen ik zwanger was van mijn andere twee kinderen (en zo oud zijn die nog niet eens).

Babyboek Write To Me, slofjes en speendoekje Hvid knitwear, rammelaar Leo Leo Copenhagen, mutsje Hippe Ikke. Dekentjes zelf gemaakt.

 

Ik houd van gebreide kleding en laten we nu net een winter baby verwachten, dus genoeg keuze in veel gebreide kleding. En dit hoeft dus helemaal niet veel geld te kosten, zoals deze truien en vestjes van de H&M en de ZARA.

Alle vestjes en truitjes van H&M en Zara.

 

Maar ook houd ik enorm van organic kleertjes in mooie kleurtjes. Vaak zijn dit dus merkjes die haast niet te verkrijgen zijn in Nederland. En zijn het voornamelijk de Australische baby merkjes waar ik helemaal verliefd op ben zoals Jamie kay, Quincy Mae en de babynestjes van Snuggle me organic. Gelukkig heb ik familie in Australië wonen waardoor het iets makkelijker is om zonder import kosten vanuit daar te bestellen. En anders moet je creatief zijn. De kleding van Quincy Mae heb ik bijvoorbeeld in een webshop (Neo Family store) in Frankrijk besteld en zo hoefde ik alsnog geen import kosten te betalen.

Nestje Snuggle Me Organic, rompers Jamie Kay & Quincy Mae, mutsje Gray Label, babywrap & draagdoek Kleine Keutel, strikjes BonBon baby and kids, romper H&M, broekje Quincy Mae.

 

Toen we erachter kwamen dat we na 2 jongens nu een meisje verwachten kon ik het natuurlijk niet laten om strikjes te bestellen. Want ja ik houd inderdaad niet echt van roze, glitters en al die andere toeters en bellen. Jaa ik weet het, waarschijnlijk als ze 5 is ontkomen we er niet aan maar voor die tijd heb ik het nog te zeggen ;-). Een te schattig strikje leek mij dus toch wel heel erg leuk! En dan zijn deze handgemaakte strikjes van BonBon baby and kids de perfecte compromis. In allemaal mooie rustige kleurtjes te krijgen maar toch meisjes achtig.

Vestje Zara, strikje BonBon baby and kids.

 

Rompertjes heb je nooit genoeg, mijn jongens plasten zichzelf in ieder geval regelmatig helemaal onder (hoe ze het voor elkaar kregen geen idee). Een romper-wissel was soms dus wel een paar keer per dag nodig. Nu zijn de meeste rompertjes die ik heb simpel en gewoon heel praktisch van de Hema, Prenatal en de H&M. Maar ook kocht ik een paar mooie (wat duurdere) rompertjes die ze straks mooi onder de gebreide vestjes aan kan.

Vlnr: Jamie Kay, Susukoshi, Gray Label, Jamie Kay, H&M, Maed for Mini.

 

De boxpakjes van L’oved baby zijn ook van organic jersey gemaakt. Ze vallen mooi smal en hebben van die handschoentjes aan de mouwtjes vast. Dit leek mij dus de ideale ”eerste outfit” voor onze baby en ligt nu dus klaar in de vluchtkoffer! ♡ Ik ben nu inmiddels al 36 weken zwanger dus we zijn erg benieuwd wanneer we ons meisje in onze armen mogen sluiten!!!

Boxpakje L’oved baby.

Je kan Jamilla op Instagram volgen op @j_milla_ en @salted.photography is haar fotografie account!

 

    Leave a Reply