Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

lifestyle persoonlijk

Fotoblog – Ons weekendje weg bij Center Parcs

9 april 2019

Vorig weekend mochten Arjen ik en de kinderen een weekendje verblijven in Center Parcs de Huttenheugte. Het was de eerste keer dat we met zijn vieren weg waren en dat maakte het extra speciaal! Het was heerlijk om een heel weekend even echt samen te zijn, normaal gesproken trekken Arjen en ik namelijk beiden al gauw ook onze eigen plannen als we vrij zijn. We hebben ons tijdens dit weekend echt beseft hoe waardevol het is om tijd als gezin door te brengen en hebben ons voorgenomen om dat vaker te gaan doen. Natuurlijk heb ik dat weekend ook een hele hoop foto’s gemaakt en ik laat jullie graag zien wat we allemaal hebben gedaan!

Vrijdagavond

Filmpjes op mijn telefoon = lifesaver

Ik moest vrijdag werken tot 17:00, Arjen was wel vrij en had de tassen ingepakt en klaargezet. Samen met de kinderen kwam hij mij na mijn werk oppikken zodat we gelijk door konden rijden. De Huttenheugte ligt in Dalen, vlakbij Duitsland en is bijna 2 uur rijden voor ons. We hadden mazzel en hadden helemaal geen file! Beide kids zijn niet gewend aan autorijden dus het was een gezellige mix van gejengel en continue gevraag of we er al waren ;-). Gelukkig kregen we ze met wat eten wel weer in een goed humeur en deed Filip nog een klein slaapje.

Bij aankomst konden we gelijk naar het huisje. Summer was nog even verdrietig want ze had verwacht dat ze gelijk naar het zwembad mocht. Gelukkig nam ze ook genoegen met een bad terwijl wij Filips bedje klaar zetten op Summers kamer. We vonden het even spannend of ze wel zouden gaan slapen, ze hadden namelijk nog nooit samen op een kamer geslapen! Maar niets was minder waar, ze vielen al een blok in slaap. Arjen en ik hebben nog een kopje thee gedronken in bed en hebben wat tv gekeken in bed. Thuis hebben we geen tv in de slaapkamer, maar zitten daar nu wel aan te denken. Echt heerlijk om een beetje te zappen in bed!

Zaterdag

Goedemorgen! Summer is bij Filip in bed gekropen en samen liggen ze dubbel van het lachen. Er worden broodjes aan de deur gebracht en we eten samen een ontbijtje. Summer kan niet wachten om naar Aqua Mundo te gaan en doet vast haar vleugeltjes om haha. We besluiten dat Arjen en Summer vast gaan zwemmen en dat ik thuis blijf zodat Filip zijn eerste dutje kan doen. Als hij wakker wordt komen wij ook die kant op. Het is ongeveer een kwartiertje lopen naar het zwembad, door een prachtig bos met schattige bruggetjes over het water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filip is nog nooit in een zwembad geweest en hoewel hij zich in eerste instantie aan mij vastklampt vind hij het ontzettend leuk! Ik moet hem goed in de gaten houden want hij kruipt zo het diepe in. Summer gaat wel 30 keer van de wildwaterbaan met Arjen, ze krijgt er maar geen genoeg van. Na het zwemmen eten we een patatje, dat hoort er bij vind ik! Daarna keer ik terug naar het huisje zodat Filip weer kan slapen, Arjen en Summer gaan naar de speeltuin.

’S Avonds eten we pizza, wat een feest voor Summer. Patatjes als lunch en pizza als avondeten, ze is echt in de 7hemel. Die avond heeft Filip wat meer moeite met in slaap komen, wat er weer voor zorgt dat Summer niet kan slapen. We leggen haar op onze kamer zodat ze beide rust hebben en leggen Summer later in haar eigen bed. Arjen en ik duiken de sauna in, die zit in de badkamer. Helemaal ontspannen vertrekken wij daarna richting bed.

Zondag

Wauw, de kids hebben geslapen tot 08:00!! Oh nee, de klok is vannacht een uur vooruit gegaan. Toch voelt het alsof we een beetje hebben uitgeslapen. Er liggen verse croissantjes voor ons klaar bij de deur en samen eten we een ontbijtje. Net als gisteren gaat Arjen met Summer zwemmen en blijf ik in het huisje. Ik pak alvast onze tassen een beetje in en maak het huisje aan kant. Als Filip wakker wordt gaan we richting het centrum, waar een prachtig roze bootje voor ons klaar ligt.

We varen over het meer en Summer mag sturen. Als we genoeg hebben gevaren meren we aan in het haventje en gaan we nog even naar de speeltuin en de kinderboerderij. Het is echt top dat er zoveel te doen is voor kinderen, Summer heeft zich geen minuut verveeld.

Rond 15:00 vertrekken we richting huis. Dit keer is het heel stil op de achterbank…

Dit weekendje was een super leuke eerste keer weg als gezin van vier en ongetwijfeld de eerste van velen. Ik zou het iedereen aanraden om gewoon eens een weekendje met het gezin of de familie weg te gaan, om de band een beetje te versterken en je te beseffen wat er echt toe doet!

In samenwerking met Center Parcs.

 

 • Avatar
  Reply
  Sheila
  10 april 2019 at 16:54

  Geweldig! Je krijgt zo onmiddellijk zin om ook een weekendje weg te gaan.
  Wat een TOP locatie!

Leave a Reply