Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

fashion kids kleding lifestyle spelen

Event: Röhnisch x Friends Call Me Jim

4 oktober 2018

Twee weken terug was ik met Summer bij een leuk event van Röhnisch, een Zweeds sportkleding merk. Om de lancering van de kinder capsule collectie te vieren werd er een sportieve middag bij Friends Call Me Jim georganiseerd voor een aantal mama’s en kids.

Outfits

Voor Summer en mij lagen er matching outfits klaar, mega schattig! Summer vond het helemaal leuk dat we precies hetzelfde aanhadden. En dat ook nog in haar lievelingskleur.

Twinning in Röhnisch.

Ik wilde al een hele tijd een keer naar Friends Call Me Jim. Ze hebben gymzalen waar gebruik wordt gemaakt van technologie om de fantasie van de kinderen te prikkelen. Ik had het voorbij zien komen op Instagram en het leek me super leuk voor mijn actieve beweeglijke kleuter.

Let’s play!

Toen iedereen omgekleed was gingen we naar de zaal voor kids van 2-3 jaar. We deden onder begeleiding van een coach samen een warming-up en daarna mochten de kinderen vrij spelen. Summer vond het geweldig om aan het touw te zwaaien en dan met haar voeten een toren met blokken om te schoppen. Dit heeft ze serieus wel 12 keer gedaan ofzo!

Summer’s lievelings!

Hierna gingen we naar de zaal voor de oudere kinderen. In deze zaal worden lessen gegeven aan kinderen van 4-7 jaar. Er wordt een verhaal verteld en de zaal ondersteund het verhaal door middel van projecties en lichten. De kinderen moesten over de lichtgevende lijntjes lopen, echt super leuk om te zien!

Als afsluiting konden we nog gezellig even kletsen met elkaar, terwijl we gezonde snacks aten en smoothies dronken. Summer heeft echt een topmiddag gehad. Toen ze onderweg naar huis in de bakfiets zat zei ze: “gaan we morgen weer mama?”.

Fotografie: Bete Boe (@betephotography)

 

    Leave a Reply