Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

events lifestyle verzorging

Event: Koeka brunch en sneak peak nieuwe collectie

14 november 2018

Laatst had ik een leuk event op het hoofdkantoor van Koeka. Ik was samen met een aantal andere bloggers en vloggers uitgenodigd om de nieuwe collectie te komen bekijken. We kregen een heerlijke brunch aangeboden en er werd ook wat verteld over de achtergrond van Koeka, wat een echt familiebedrijf is.

Koeka fans

Tijdens de brunch werden er wat leuke mailtjes uit het archief getrokken die door de jaren heen naar Koeka zijn gestuurd. Zo was er een moeder die zó’n fan was van de wafelstof, dat ze alles voor in de babykamer van deze stof had gekocht. Het enige wat nog niet van wafelstof was, waren de gordijnen… Haar vraag was dus of ze heel misschien wat metertjes wafelstof kon krijgen zodat zij deze zelf kon maken!

Een andere moeder stuurde een mailtje dat haar dochtertje zo gek was op de speendoekjes. En dan met name omdat ze het wasvoorschrift labeltje zo lekker zacht vond. Ze voelde er zo graag aan dat de labeltjes het na verloop van tijd begaven. Haar vraag was of Koeka de wasvoorschriftlabeltjes toevallig los verkochten?

Twee verzoeken die elk bedrijf naar mijn idee rechtstreeks zou hebben afgewezen. Maar bij Koeka waren ze zo vertederd door de verhalen, dat ze de mama’s hebben opgestuurd waar ze om vroegen. Dit vond ik zo leuk om te horen. Koeka is niet alleen een business, maar ook een bedrijf met een hart.

De showroom

Goede doelen

Dat Koeka hart heeft voor anderen bleek ook uit de goede doelen die ze steunen. Daarvan is het Emma Kinderziekenhuis er een. Een vertegenwoordiger van het Emma kwam een presentatie houden over de ontwikkelingen en toekomstige plannen. Zo willen ze levensechte prematuur-robotpoppen aanschaffen zodat dokters op de neonatologie zich nog beter kunnen specialiseren.

Winter collectie

En dan.. de nieuwe collectie. Super leuke warme items die er gezellig en comfy uitzien. We mochten er een aantal uitkiezen en ik ging uiteraard voor het gebreide setje! Deze heeft Filip al veel aangehad en het staat hem zo lief!!

Ik kreeg van Koeka wat beelden van de aankomende collectie die ik met jullie mag delen. Begin volgend jaar komt er een nieuwe stofsoort in de collectie. Deze producten zijn heerlijk zacht en hebben door het gebruik van slubgaren een mooie onregelmatige structuur. Ze komen in twee kleuren, zachtroze en lichtgrijs. Beide zijn mooi gemêleerd.

Opbergmandje

Boxbumpers, boskleed en boxzak

De Vigo voetenzak

De onderste foto maakte ik zelf en laat de nieuwe grijze voetenzak zien waar ik mijn zinnen op heb gezet! De producten uit de nieuwe Vigo lijn zijn vanaf februari komend jaar te bestellen!

 

    Leave a Reply