Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Lijstjes

Summers wensenlijstje – cadeau tips voor kleuters

25 november 2019

De feestdagen staan om de hoek en ja, ik ben best een last-minute shopper. De oma’s vragen al weken om cadeau ideetjes voor pakjes avond en kerst en ik ben er nu pas een beetje mee bezig. Hier vind je het lijstje dat ik voor Summer heb gemaakt. Ze krijgt heus niet alles van de lijst, het is meer een inspiratie lijstje! Deze items zijn ook super leuk als verjaardagscadeautjes!

1. Stockmar verf
Deze verf gebruiken wij thuis om mee te schilderen. Je hebt er maar een heel klein beetje van nodig, ze zijn ontzettend gepigmenteerd. De kleuren zijn onderling te mengen, dat alleen vind Summer al super leuk om te doen. De waskrijt van dit merk is ook een mega aanrader.
€32,95, shop ze bij ziloen.nl

2. Green Toys servies set
Summer speelt graag vadertje-en-moedertje met vriendinnen. Deze set zal hun fantasiespel nog leuker maken! Het serviesje is gemaakt van gerecycled plastic.
€40, shop ze bij Koesterthekid.nl

3. Minikane poppen kleertjes
Met de poppen wordt de laatste tijd ineens weer veel gespeeld. Natuurlijk bij vadertje-en-moedertje! Ik vind dat de garderobe van de popjes wel weer eens een update kon gebruiken en kwam dit lieve jurkje tegen. Alle kleertjes van dit merkje zijn te schattig!€22,50, shop hem bij elenfhant.nl

4. Konges Sløjd pyjama
Cadeautjes hoeven niet alleen maar speelgoed te zijn, af en toe mag er ook iets praktisch tussen zitten. Ik weet zeker dat Summer deze maan en sterren pyjama-jurk te gek zou vinden.
€34, shop hem bij hyggekids.be

5. Kester Black nagellak
Dit cadeautje is een beetje voor mij en Summer samen. Wij delen namelijk onze nagellakjes met elkaar! Ik was op zoek naar een fijne nagellak zonder al te veel chemicaliën, maar hoorde dat de kindernagellakjes op waterbasis er heel snel af gaan. Deze van Kester Black is vrij van de 10 meest voorkomende chemicaliën in nagellak. Ik denk dat de barbie roze kleur wel in de smaak zou vallen bij Summer!
€19, shop hem bij  nourished.nl

6. Skippy dance
Ken je deze nog van vreger? Lekker elastieken met je vriendinnen, dit was echt top schoolplein-vermaak! Summer kreeg hem in haar schoen en speelt er sindsdien elke dag mee.
€2,95, shop hem bij spellenrijk.nl

    Leave a Reply