Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Lijstjes

Filips wensenlijstje – cadeau tips voor dreumesen

22 november 2019

De feestdagen staan om de hoek en ja, ik ben best een last-minute shopper. De oma’s vragen al weken om cadeau ideetjes voor pakjes avond en kerst en ik ben er nu pas een beetje mee bezig. Hier vind je het lijstje dat ik voor Filip heb gemaakt. Hij krijgt heus niet alles van de lijst, het is meer een inspiratie lijstje! Deze items zijn ook super leuk als verjaardagscadeautjes!

1. Eerste woordjes boek
Ik wil graag een boek met heel veel verschillende plaatjes om aan te wijzen met Filip zodat we ze kunnen benoemen. Dit boek had ik vroeger zelf als kind en het leek me leuk om met hem dezelfde te lezen. Wat ik leuk vind aan dit boek is dat er in het midden een (tikkeltje ouderwetse) herkenbare situatie is afgebeeld ipv alleen maar losse plaatjes.
€14,90, shop hem bij Bol.

2. Greentoys transport auto
Deze transporter komt met drie kleinere autootjes die er op en er in kunnen. Filip is echt gek op auto’s sinds een paar weken dus ik denk dat hij deze geweldig zou vinden! Alle drie de auto’s zijn gemaakt van gerecycled plastic.
€29,90, shop hem bij Koester the Kid.

3. Way to play autobaan
Deze flexibele autobaan staat al een tijdje op mijn to-buy lijstje. De rubberen autobaan stukken zijn flexibel en daardoor op allerlei creatieve manieren te leggen. Over drempels of over ander speelgoed heen bijvoorbeeld.
€33, shop ze bij Holabb.nl

4. Huttelihut muts
Een praktisch cadeautje mag er ook best tussen zitten. Een wollen muts en sjaal in 1. Ziet er zo een beetje uit als een gekke bivakmuts maar google maar eens op het merk en je zal zien dat het er mega schattig uit ziet!
€42,95, shop hem bij Zalando.

5. Plan toys kleur en sorteer spel
Een heerlijk verzamel en sorteer setje. Voor nu zal Filip vooral de steentjes in en uit de bakjes doen, de steentjes stapelen en waarschijnlijk ook in onze schoenen stoppen en ermee gooien. Als hij wat groter is kan hij op een speelse manier de kleuren leren. 
€22,95, shop ze bij 3 Vosjes.

6. Wooden Story puzzel
Mooie houten puzzel om verschillende vormen te leren kennen. Wat ik leuk vind is dat er ook een kleuren sorteer aspect bij zit!
€35, shop hem bij Reiger en de Raaf.

 

    Leave a Reply