Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

kids kleding

Bundleboon box deel 2 – Filip’s outfits

24 maart 2019

Vorige week liet ik Summer’s outfits uit de Bundleboon box zien en nu zijn Filip’s outfits aan de beurt! Ook deze babykleding items waren een klein feestje om uit te pakken en zijn echt een schot in de roos. Ik ben er wederom verbaasd over hoe goed ze hebben kunnen inschatten wat ik leuk vind. Voor Filip koos ik de minimalistische box en gaf ik aan dat ik aardetinten het mooist vind staan bij hem.

Outfit 1

Pakje Bobo Choses

Dit pakje doet mij zo erg verlangen naar de zomer. Ik zie hem al helemaal voor me bij het pierenbadje in het park, zittend in de schaduw met een broodje in zijn handjes. Op dit moment zou hij hem ook al kunnen dragen, met een broekje en vestje eroverheen. Hij is nog wel wat ruim dus ik denk dat hij voorlopig nog even in de kast blijft hangen. Of misschien hang ik hem wel aan zijn kapstokje, dan kan ik er iedere dag even naar kijken..

Outfit 2

Jumpsuit Little Indians, T-shirt Little Label, Mutsje +1 in the Family

Oh my.. is dit niet te schattig? Dit outfitje maakt hem echt minder baby achtig op de een of andere manier. Ik heb de pijpen nu nog omgeslagen en hij zit lekker baggy. Ik denk dat hij het hele komende seizoen mee kan als ik de pijpen terugsla! Het mutsje is heerlijk zacht en gebruiken we sinds we hem kregen elke dag.

Outfit 3

Sweater & Broekje Bobo Choses

Deze sweater vind ik zó mooi. Het rustige zachte beige met het knallende rood van de kersjes vind ik prachtig. Het broekje is net iets lichter en van een heel fijne mousseline achtige stof gemaakt. Een perfecte outfit voor een eerste stranddag. Kleurt ie mooi bij het zand haha.

Outfit 4

Vestje Wheat

Dit vestje is een super fijn basic item. Zo’n vestje dat je overal bij aan kan trekken. Het patroontje dat erin gebreid is zou er waarschijnlijk voor hebben gezorgd dat ik hem niet zelf zou hebben uitgekozen. Maar eenmaal aan vond ik het helemaal niet girly, wat ik in eerste instantie wel had verwacht.

Ik ben zo blij dat Filip nog geen eigen mening heeft wat kleding betreft. Hij vind aan- en uitkleden verschrikkelijk maar als het eenmaal aan is maakt het hem niet uit wat hij draagt. Ik hoop dat dit nog zeker 2 jaar zo blijft want oh, wat is jongenskleding leuk!!

    Leave a Reply