Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

kids kleding

Bundleboon box deel 1 – Summer’s outfits

18 maart 2019

Vorige week kreeg ik een berichtje van Bundleboon, of ik een box met outfits voor beide kids zou willen ontvangen? Een styliste zou dan aan de hand van mijn wensen een aantal outfits samenstellen en naar mij opsturen. Nu ben ik best kritisch op kleding voor de kinderen. Ik vind niet alles mooi en het idee dat zij iets voor mij uit zouden kiezen vond ik spannend. Maar toen ik zag dat ze met veel van mijn favoriete merken werken besloot ik toch een sprong in het diepe te wagen! In deze blog deel ik Summer’s outfitjes.

Bundleboon

Misschien leuk om eerst even te vertellen hoe het werkt, zo’n box. Op bundleboon.com kan je een quiz doen, waar vragen worden gesteld als ‘wat is de stijl van je kind’. Je ziet dan plaatjes met voorbeelden, zoals ‘minimalistisch’, ‘trendy’ of ‘avontuurlijk’. Ik koos voor trendy. Ook wordt er bijvoorbeeld gevraagd of je van prints houdt, waarbij je kan aanvinken welke je leuk vindt. Ik koos voor effen, streepjes, luipaardprint en all-over print voor Summer. Ook heb ik aangegeven dat Summer heel slank is. De meeste kleding die goed is voor haar lengte zit haar te wijd.

Als je dit allemaal hebt ingevuld maak je een bel-afspraak. Je wordt gebeld door een styliste om alles nog even door te spreken en je kan nog dingen kwijt die je eventueel vergeten bent. Ik heb tijdens het telefoongesprek nog gezegd dat Summer absoluut geen t-shirt jurkjes zal dragen, jurkjes moeten echt een uitlopende rok hebben.

Van de box die je ontvangt mag je zelf bepalen wat je wel en niet houdt, als je alles houdt krijg je 10% korting. Het is trouwens geen abonnement dus je zit nergens aan vast, je kan een nieuwe box bestellen wanneer je wilt.

Outfit 1

T-shirt Beau Loves, Jurkje Molo + roze sokjes (merk onbekend)

Toen ik dit outfitje uitpakte was mijn eerste gedachte ‘hmm.. veel blauw’. Summer is gek op roze en ik wist niet zeker of ze dit wel zou willen dragen. Toen ik hem echter liet zien aan haar wilde ze hem super graag passen en eenmaal aan wilde ze hem niet meer uit. De rok van het jurkje bolt mooi op als ze rondjes draait en dat is het enige dat telt haha. Ik zou dit jurkje zelf nooit hebben gekocht maar ik ben compleet verliefd geworden! Ik vind het echt super leuk dat ik door deze box een heel ander item in de kast van Sum heb hangen dan normaal.

 Outfit 2

Sweater & jurkje Bobo Choses, maillot Gray Label

Dit setje vind ik echt te gek. Bobo Choses is een van mijn lievelingsmerkjes en van Gray label ben ik ook al jaren fan. Het jurkje kan straks in de lente en zomer ook gewoon zonder maillot gedragen worden en de sweater zie ik ook super leuk staan op een shortje met sneakers of een leuk rokje. Het leuke van de box is dat je een briefje erbij krijgt met welke items bij elkaar horen en hoe je het kan stylen. Bij dit setje stond bijvoorbeeld dat het leuk zou kunnen staan met stoere boots.

Outfit 3

Hier houd ik van, lekker al die prints bij elkaar. Summer is niet gek op broeken maar ik krijg haar altijd wel zo ver om ze eens in de zoveel tijd aan te doen. Dan zeg ik gewoon dat al haar jurkjes in de was zitten ;-). Voor Filip heb ik toevallig een tijdje terug een longsleeve gekocht in dezelfde kleur groen dus dan kunnen ze mooi twinnen. En over een tijdje kan hij de sjaal weer om!

Ik vind dat ze heel goed rekening hebben gehouden met mijn wensen en vind oprecht alle items super leuk. Deze week zal ik ook even wat foto’s maken van Filips outfits en die delen in een blog!

 

 • Avatar
  Reply
  Lydia
  12 oktober 2020 at 15:35

  Wat een supergave setjes alle 3. Ik ben benieuwd wat de box gekost heeft zodat ik kan inschatten of die ook iets voor mij en mijn portemonnee is:)

  • elisemilou
   Reply
   elisemilou
   24 oktober 2020 at 13:53

   Hi Lydia,

   bij de quiz die je van tevoren invult kan je aangeven wat je normaal gesproken aan een item uit zou geven. Dan houden ze daar rekening mee 🙂

Leave a Reply